В отговор на Миролюба Бенатова.


Днес „научихме“, че сме специалисти в създаването на „фалшива новина, пропаганда и активно мероприятие.“ Идея си нямахме, че сме чак толкова добри в изредените, но благодарим за оценката!
Информацията, обаче, е силно невярна и откровено манипулирана!
На твърдението, че не се предвиждат ограничителни мерки ще отговорим, че не само се предвиждат в безумния „план“ за справяне с COVID-19, но и никой от властимащите не отрича, че ще има такива и то до дни.
За твърдението, че не съществува „затваряне на заведения“ – явно трябва Б.А.В.Н.О. да обясним: Ограничаване на работното време на нощните заведения до 23 часа означава тяхното ЗАТВАРЯНЕ! Капацитет от 30% за останалите означава ФАЛИТ!
Радваме се, че сме спомогнали за създаденото впечатление, че временният здравен министър не владее положението, но със сигурност основната заслуга за този факт си е лично НЕГОВА!
Отдавна ни дойде до гуша да ни лашкат между политически интереси и бизнесът ни да става залог на нечие неумение да се справя с дадена ситуация…
Ние се борим единствено за конституционното си право на труд, което от две години непрестанно е поставено под въпрос, и за прехраната на хилядите си служители! И НЕ между другото, бизнес организациите преговарят с управляващите. Ако сме били "в сговор" с бившите такива, то с удоволствие ще влезем "в сговор" и с всички бъдещи! Само, за да подобрим бизнес средата в нашия бранш!
Омръзна ни да сме дъвка в устата, на когото и да било! Да работим искаме, не друго…
С уважение:
СЗБ и БАЗ
#искамедаработим #свободазабизнеса #стигадискриминация #СЗБ #протестНаБизнеса