СЗБ и БАЗ: Гаврата продължава! Този път започна от Смолян!


СЗБ и БАЗ: Гаврата продължава! Този път започна от Смолян!


Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от Смолян. Провеждахме срещи, писахме писма, гледахме интервюта, включително и днес, в които ни се обясняваше, че каквито и мерки да се предприемат, те ще са на база заетите интензивни легла в болниците. И хоп – Смолян затвори дискотеките! Само тях! А премиерът Кирил Петков баш днес откъдето и да е карантиниран обяви, че каквито и мерки да има, ще се обсъждат с бизнеса…
Тогава бизнесът ви казва – отменете заповедта си за Смолян!
Ние от 2,5 месеца работим със сертификати за служители и клиенти. Вие, неуважаеми властвзели как работите и защо се изпозаразявате взаимно?
Опитахме с „конструктивен диалог“, както е модерно да се казва във времената на Промяната. Нищо не се случи! Лъгаха ни, лъгаха ни и накрая започнаха да ни затварят. Отново само нас!
Ами няма да се получи по този начин… Анализирахме, анализирахме и решихме: Нашият бранш започва подготовка за масови протестни действия срещу дискриминационните мерки, които го убиват.
И срещу измислените и половинчати компенсации на космическите цени на ток, газ и всяка една стока от първа, втора и n-та необходимост.
Опитахме в кабинетите ви – не стана. Гледайте ни тогава по площадите, скрити зад полицейски кордони…