СЗБ сключи партньорство за доставка на електроенергия с ТОКИ


Сдружение на заведенията в България сключи партньорство за доставка на електроенергия с ТОКИ, с което направи важна крачка за по-ефективно управление на разходите за електроенергия.


ТОКИ е напълно дигитална услуга за предоставяне на електроенергия в България създадена специфично за нуждите на малкия и среден бизнес. Компанията предлага гъвкави и иновативни ценови планове и улеснява клиентите в избора им, като предоставя ясна и детайлна информация и опростен онлайн процес за смяна на търговеца и удобно проследяване на разходите за електроенергия чрез интуитивен клиентски портал. Сред техните клиенти се открояват голям брой заведения, магазини, хотели, производители на хранителни продукти и др., които традиционно изразходват много повече електроенергия от средното за малките и средни предприятия.


Благодарение на натрупания опит с множество клиенти от F&B индустрията, ТОКИ може да предложи атрактивни, специални оферти за заведенията, членове на Сдружението. Екипът на компанията има готовност да прави индивидуален анализ на консумацията на електроенергия и е подготвен да консултира клиенти от сектора както за най-подходящия тарифен план, така и по теми за енергийната ефективност, които стават все по актуални. Така ТОКИ става не само доверен търговец на Сдружението, но и партньор в стремежа на организацията да защитава интересите на собствениците на заведения.


“Ние се стремим винаги да предоставяме най-подходящите услуги. И в работата си със Сдружението на заведенията в България ще се посветим на това винаги да съветваме клиентите за най-удачния избор според специфичното потребление и развитието в енергийния сектор” коментира Людмила Великова, Мениджър екип Корпоративни клиенти.


За повече информация и за да получите вашата специална оферта може да се свържете с ТОКИ на 0893 897 418 или да изпратите запитване на l.velikova@toki.bg